Students Timetable

SCHOOL  TIMING(Summer)

8:00 – 8:15 Morning Assembly 15 min
8:15 – 8:30 Fruit Break 15min
8:30 – 9:10 I 40min
9:10 – 9:50 II 40min
9:50 – 10:30 III 40min
10:30 – 11:10 IV 40min
11:10 – 11:30 Break Time 20min
11:30 – 12:10 V 40min
12:10 – 12:50 VI 40min
12:50 – 1:30 VII 40min
1:30 – 2:10 VIII 40min

SCHOOL TIMING (Winter)

SHORT BREAK 9:30 A.M. 9:40 A.M.
ZERO PERIOD 9:40 A.M. 10.05 A.M.
1 10.05 A.M. 10.40 A.M.
2 10.40 A.M. 11:15 A.M.
3 11:15 A.M. 11:50 A.M.
4 11:50 A.M. 12:25 P.M.
Long break 12:25 P.M. 12:40 P.M.
5 12:40 P.M. 1:10 P.M.
6 1:10 P.M. 1:45 P.M.
7 1:45 P.M. 2:20 P.M.
8 2:20 P.M. 2:55 P.M.
DISPERSAL 2:55 P.M. 3:00 P.M.